100% natuurlijke shampoo
daar worden honden blij van

100% natuurlijke shampoo in 3 heerlijke geuren

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw viervoeter. Honden zijn veel gevoeliger voor intoleranties dan mensen. Daarom bieden wij een 100% natuurlijk product. Verpakt in een duurzame aluminium fles.  Onze shampoo is mild voor de vacht en huid van uw hond en de heerlijke geuren vragen om een urenlange knuffelsessie op de bank. 

onze natuurlijke shampoos

Natuurlijke ingrediënten en verzorgende werking

Onze shampoo zijn samengesteld uit de beste ingrediënten. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijk oorsprong.

Deze natuurlijke ingrediënten hebben een antibacteriële, antischimmel en anti parasitaire werking. Daarnaast Hydrateert het de vacht en huid.

Verder vind je in onze producten geen palmolie, parabenen, sulfaten, SLS, SCI SCG, triclosan, ftalaat plastics of alcohol.

Al onze producten worden in sociale werkplaatsen in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan.

Aandacht voor de gezondheid van jouw hond

De gezondheid en het welzijn van jouw hond is onze eerste prioriteit. Daarom hebben we een product ontwikkeld met natuurlijke en heilzame ingrediënten. Zacht voor de huid en vacht van jouw hond. Zonder agressieve chemicaliën die allergische reacties of irritatie veroorzaken.

Overzicht liggend - web 1

Geuren die jouw hond herkent uit de natuur

ONZE MISSIE

Mens, dier & en onze planeet. Op deze 3 pijlers is ons brand gebouwd. Frenky Lewis steunt Stichting House of Animals en we dragen 10% van onze winst af aan dierenwelzijn. Onze producten worden gemaakt door mensen met een beperking op onze sociale werkplaats. Voor deze mensen is werk hun sociale leven en plezier. Onze verpakking zijn gerecycled en onze shampoo is 100% biologisch afbreekbaar.

_MG_4069

Onze 3 beloften

Kwaliteit

De beste kwaliteit, gegarandeerd!

Goed voor mens en dier

We zijn goed voor mens, hond en natuur - in alles wat we doen!

Look & feel

Onze producten zien er geweldig uit en werken fantastisch.

Bekijk alle verzorgingsproducten