Veelgestelde vragen

RUILEN EN RETOURNEREN

Geen zorgen! Op producten van Frenky Lewis bieden wij a Dog Life Time Warranty. Als een product niet goed functioneert vervangen wij jouw product kosteloos. Zie FAQ-warranty bij de vraag hieronder voor meer informatie.

Ons terugbetaal- en retourneringsbeleid? Heb je minder dan 30 dagen geleden je bestelling geplaatst en wil je de hondenlijn ruilen tegen een ander design. Dan heb je recht op een gratis retourlabel. Stuur een mail met je bestelnummer naar bark@frenkylewis.com en geef aan tegen welke verstelbare hondenriem je jouw bestelling wilt ruilen.  

Indien je alleen wilt retourneren voor een terugbetaling dan betaal je de kosten voor de retournering zelf. Stuur een mail met je bestelnummer naar bark@frenkylewis.com. Wij sturen je per mail een retourlabel.

Let op: Als je jouw aankoop bij een winkel hebt gedaan dan verzoeken wij je op je artikel bij de betreffende winkel te retourneren.

Frenky Lewis
Toermalijnborch 11
5241LE, Rosmalen
Nederland

A dogs lifetime warranty. Frenky Lewis hondenlijnen zijn met de grootste zorg gemaakt. Op onze sociale werkplaats wordt veel
aandacht besteed aan de productie en elke lijn wordt gecontroleerd en getest. Hierdoor kunnen wij jou de best mogelijke kwaliteit
bieden. Wij bieden 12 jaar garantie: een hondenleven.

De voorwaarden: Gebruikersschade en bijtschade zijn uitgesloten van de garantie. Schade door onjuist gebruik, wassen of natuurlijke slijtage zijn uitgesloten van de garantie. Wij repareren of vervangen de lijn. Retour- en verzendkosten zijn voor jouw rekening. Deze garantie is van toepassing op online bestellingen via alle plaza’s en onze webshop.

Stuur een mail met toelichting, foto product/schade en bestelnummer naar bark@frenkylewis.com. Onze klantenservice neemt binnen 48 uur contact met jou op om het probleem op te lossen.

SERVICE

Je kunt ons het snelst telefonisch of via whatsapp bereiken. Telefoonnummer: 0621476520.
Daarnaast kun je mailen naar bark@frenkylewis.com. Dan heb je binnen 24 uur een antwoord.

Binnen Nederland & België leveren wij met PostNL brievenbuspakket + met Track & Trace. Zodra het pakket verzonden is, ontvang je dus een mail en kun je het pakket volgen. Binnen 3 dagen heb jij je product in huis. We streven naar een levertijd van 24 uur.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: iDeal, Creditcard (MasterCard, VISA en American Express), PayPal, Apple Pay.

Goed gevonden! Startup10 voor 10% korting.

IK HEB EEN FRENKY LEWIS HONDENLIJN. WAT NU?

Onze hondenlijnen zijn gemaakt van sterk materiaal en zijn daardoor erg duurzaam. Omdat de lijn is opgebouwd uit 48 waterafstotende strengen komt vuil er nauwelijks tussen.

Indien jouw lijn toch een wasbeurt nodig heeft, doe dit dan met de hand op 30 graden. Spoel de swivel eye clip goed uit, laat drogen en spuit deze in met WD40.

De Hand Free Leash & Collar in 1 is de veelzijdigste lijn die er is. Dit kan vragen oproepen. Hoe het zit? Met deze veelzijdige lijn en halsband in 1 is uitlaten nog nooit zo makkelijk geweest. Houd volledig controle over je hond, terwijl je geniet van je wandeling.

Voor de hond is de lijn in te stellen als vaste halsband / slip halsband / half slip halsband / bevestiging aan losse halsband. Verplaats de knoop en stel deze in op de maat van de nek van jouw hond. Indien je een slip of half slip wilt gebruiken kun je de ring uit de knoop halen, zodat deze langs het touw kan glijden. Uiteraard kun je de lijn ook vastmaken aan jouw eigen halsband of tuigje.

Voor jou in te stellen als heuplijn / schouderlijn / handvat / bevestiging aan heupgordel. De lengte is maximaal 2,5 meter & minimaal 1.5 meter.

De lijn is getest op een breekkracht van 250 kg. Zolang je fatsoenlijk met de lijn en je hond omgaat blijven jullie dus verbonden.

Tegen de kaken van jouw Deense Dog of Chihuahua is niets bestand.

De kangel (Turkse herder) heeft met een bijtkracht van 743 PSI (pounds per square inch) de sterkste kaken van alle honden. De bijtkracht Chihuahua ligt een stuk lager, namelijk tussen de 120 en 180 PSI. Dit is nog altijd sterker dan dat van een mens: maximaal 100 PSI.

Zo werkt onze hands free leash