Wassen zonder water:
daar worden honden blij van

100% natuurlijke ''SpRay & Go'' Conditioner

Ideaal voor honden die niet van douchen houden. Spray op de vacht en kam of masseer je in. Een kind kan de was doen! 

Bewaar de spray in je auto , zodat je de hond in kan sprayen na zijn avonturen in het bos. De spray reinigt & verzorgt door de natuurlijke sopanine en ingrediënten met antibacteriële werking. 

Shampoos drogen de huid en vacht uit. Punt. Onze conditioner spray heeft een terug vettende werking, hydrateert en maakt de vacht beter doorkambaar. 

onze natuurlijke Conditioner SPray

CS 2x - REP - Vierkant - web

Natuurlijke ingrediënten, milde reiniging en verzorgende werking

Onze conditioners zijn samengesteld uit de beste ingrediënten. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijk oorsprong. 

De Indiase wasnoten maken natuurlijke sopanine aan en zorgen voor een milde reiniging. Hennepzaadolie voedt de vacht tot in de wortel. Aloe Vera helpt tegen huidaandoeningen. De natuurlijke ingrediënten hebben een antibacteriële, antischimmel en anti parasitaire werking. Daarnaast Hydrateert het de vacht en huid.

Verder vind je in onze producten geen palmolie, parabenen, sulfaten, SLS, SCI SCG, triclosan, ftalaat plastics of alcohol.

Al onze producten worden in sociale werkplaats in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan.

Aandacht voor de gezondheid van jouw hond

De gezondheid en het welzijn van jouw hond is onze eerste prioriteit. Daarom hebben we een product ontwikkeld met natuurlijke en heilzame ingrediënten. Zacht voor de huid en vacht van jouw hond. Zonder agressieve chemicaliën die allergische reacties of irritatie veroorzaken.

Geuren die jouw hond herkent uit de natuur

Deze conditioner is gemaakt met respect voor hond én natuur. Dat zie en ruik je aan de ingrediënten. De meeste zoete en zure tonen halen we eruit, omdat honden daar niet van houden en dit kan zelfs schadelijk zijn voor de neus van uw hond. 

Geuren uit de natuur, daar worden honden blij van.

Een fris herfstbos, bloeiende heides en verse grasvelden: we gebruiken alleen zachte tonen die je hond herkent van de wandelingen die jullie samen maken.

ONZE MISSIE

Mens, dier & en onze planeet. Op deze 3 pijlers is ons brand gebouwd. Frenky Lewis draagt 10% van haar winst af aan dierenwelzijn. Onze producten worden gemaakt door mensen met een beperking op onze sociale werkplaats. Voor deze mensen is werk hun sociale leven en plezier. Onze verpakking zijn gerecycled en onze shampoo is 100% biologisch afbreekbaar.

_MG_4069

Wel getest op mensen, niet op dieren

Voor cosmetische producten voor huisdieren geldt nauwelijks regelgeving. De verantwoordelijkheid ligt dus bij de producent. En daar wordt helaas misbruik van gemaakt. Onze Shampoo bars zijn samengesteld met veilige en gereguleerde ingrediënten die je ook terugvindt in producten voor mensen. Bij de ontwikkeling hebben we de lat bij de hoogste EU-norm voor cosmetica voor mensen. We stelden ons de vraag:

Zouden we dit product zelf gebruiken? Het antwoord is JA.

Dan is het het ook goed genoeg voor jouw harige vriend.

Onze 3 beloften

Kwaliteit

De beste kwaliteit, gegarandeerd!

Goed voor mens en dier

We zijn goed voor mens, hond en natuur - in alles wat we doen!

Look & feel

Onze producten zien er geweldig uit en werken fantastisch.