Geuren uit de natuur
daar worden honden blij van

Natuurlijke Parfum in 3 heerlijke geuren

Onze parfum is gemaakt met respect voor hond én natuur. Dat zie en ruik je aan de ingrediënten. De meeste zoete en zure tonen halen we eruit, omdat honden daar niet van houden. Dit kan zelfs schadelijk zijn voor de neus!

Geuren uit de natuur, daar worden honden blij van.

We brengen je met onze geurbeleving naar buiten, door het gebruik van geurtonen die jij en je hond herkennen tijdens wandelingen door het bos of op de heide: van zacht lavendel tot fris jasmijn, van warme houttonen als ceder tot bloemige rozen.

 

onze natuurlijke Parfums

Ontdek onze unieke geuren voor je hond, auto en huis, elk met een eigen karakter. Alle geuren uit onze collectie zijn geïnspireerd op de natuur en ontwikkeld in samenwerking met gekwalificeerde parfumeurs. Welke is jouw favoriet?

Sfeer Cheddar algemeen

Natuurlijke ingrediënten en verzorgende werking

Onze parfums zijn samengesteld uit de beste ingrediënten. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijk oorsprong.

Verder vind je in onze producten geen synthetische grondstoffen, palmolie, parabenen, sulfaten, SLS, SCI SCG, triclosan, ftalaat of plastics.

Al onze producten worden in sociale werkplaatsen in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan.

Aandacht voor de gezondheid van jouw hond

De gezondheid en het welzijn van jouw hond is onze eerste prioriteit. Daarom hebben we een product ontwikkeld met natuurlijke en heilzame ingrediënten. Zacht voor de huid en vacht van jouw hond. Zonder agressieve chemicaliën die allergische reacties of irritatie veroorzaken. Ook de natuurlijke geuren zijn zacht voor de neus van je hond. Ontdek ons hele assortiment.

DSC_2556-1-web

Geuren die jouw hond herkent uit de natuur

Deze shampoo bar is gemaakt met respect voor hond én natuur. Dat zie en ruik je aan de ingrediënten. De meeste zoete en zure tonen halen we eruit, omdat honden daar niet van houden. Geuren uit de natuur, daar worden honden blij van.

Een fris herfstbos, bloeiende heides en verse grasvelden: we gebruiken alleen zachte tonen die je hond herkent van de wandelingen die jullie samen maken.

ONZE MISSIE

Mens, dier & en onze planeet. Op deze 3 pijlers is ons brand gebouwd. Frenky Lewis steunt Stichting House of Animals en we dragen 10% van onze winst af aan dierenwelzijn. Onze producten worden gemaakt door mensen met een beperking op onze sociale werkplaats. Voor deze mensen is werk hun sociale leven en plezier. Onze verpakking zijn gerecycled en onze shampoo is 100% biologisch afbreekbaar.

_MG_4069

ONZE 3 BELOFTEN

Kwaliteit

De beste kwaliteit, gegarandeerd!

Goed voor mens en dier

We zijn goed voor mens, hond en natuur - in alles wat we doen!

Look & feel

Onze producten zien er geweldig uit en werken fantastisch.