Natuurlijke Dog Shampoo 200ml Witte roos, Lavendel, Ylang Ylang

Natuurlijke Dog Shampoo 200ml Witte roos, Lavendel, Ylang Ylang

14,95

100% NATUURLIJKE SHAMPOO 

Onze shampoo is mild voor de vacht en huid van je hond en ruikt naar witte roos, lavendel en ylang ylang. Meer producten met deze geuren? Bekijk dan onze Spring Notes parfum, conditioner, en shampoo bar.

100% NATUURLIJKE SHAMPOO 

Jouw hond verdient de beste zorg. Honden zijn veel gevoeliger voor intoleranties dan mensen. Daarom bieden wij een 100% natuurlijk product. Verpakt in een duurzame aluminium fles.  Onze shampoo is mild voor de vacht en huid van je hond en de heerlijke geuren vragen om een urenlange knuffelsessie op de bank.

1. Maak de vacht nat 2. Verdeel de shampoo over de vacht 3. Spoel uit en droog uw hond Voor een gezonde en optimaal gehydrateerde vacht kunt u de hond nabehandelen met onze conditioner.
Hennepzaadolie*, Indiase wasnoten, aloe vera extract*, kokosnoot olie, patchouli olie*, xanthan gum, citroenzuur, vitamine E, natuurlijke parfum *biologisch product
Verder vind je in onze producten GEEN palmolie, parabenen, sulfaten, SLS, SCI SCG, triclosan, ftalaat plastics, kleurstoffen, siliconen, Al onze producten zijn vegan