Hands Free Leash – Purple Poppy – 2,5m

Hands Free Leash – Purple Poppy – 2,5m

49,95

15 op voorraad

Handgemaakt – Onze hondenlijnen worden met plezier en passie handgemaakt op sociale werkplaatsen in Nederland en Duitsland.

Eigentijdse designs – Met 14 verschillende designs zit er voor iedereen wel een favoriet tussen: uitgesproken en kleurrijk of juist een rustige basiskleur. Onze Hands Free lijn is op 6 manieren te dragen en is daarmee naast een modeaccessoire ook multifunctioneel.

Premium touw – Het nylon touw dat we gebruiken is speciaal ontworpen voor onze hondenlijnen. Waar de meeste hondenlijnen gemaakt zijn van 12 tot 18 strengs touw, bestaan onze lijnen uit 48 strengs touw. Deze fijne weving zorgt voor diepte in de kleuren, een luxe uitstraling en een fijn handgevoel.

Sterk en betrouwbaar – Het touw van onze lijnen is ontwikkeld vanuit dezelfde principes als klimtouw: sterk, betrouwbaar en vuilafstotend. De bevestigingsclips hebben een breekkracht van maar liefst 240 kg en zijn daarmee veilig bruikbaar voor sterke honden. Elke riem wordt door onze werkplaats getest en streng gecontroleerd.

Waterafstotend – De lijnen zijn vuil- en waterafstotend en beschermen tegen schimmel en rot. De levensduur van een Frenky Lewis lijn is hierdoor erg lang: het gaat een hondenleven mee, mits de hond zijn tanden niet in het touw zet.

Niet van toepassing