Shampoo bar

Verwen je hond met Frenky Lewis. Hier vind je de beste hondenverzorging, inclusief populaire en gebruiksvriendelijke shampoo bars. Stijlvol en functioneel: voor een stralende vacht. Kies kwaliteit voor de vacht van jouw trouwe metgezel.

Onze natuurlijke shampoo bars hebben zachte geuren uit de natuur. Heerlijk voor jou en vriendelijk voor de neus van je viervoeter. Verrijkt met neemolie en arganolie voor een zachte en gehydrateerde vacht en huid.

Over onze shampoo bars

Ontdek de ultieme verfrissing voor je viervoeter met Frenky Lewis’ shampoo bar voor honden. Verwen je harige vriend met unieke milieuvriendelijke verzorging. Onze honden shampoo bars zijn ontworpen met zorg en bevatten natuurlijke ingrediënten. Met een heerlijk schuim en de juiste balans van ingrediënten zorgen ze voor een glanzende vacht en een frisse geur. 

Duik in ons assortiment en ontdek naast de shampoo bars ook andere hoogwaardige producten, zoals trendy pouches en praktische hands-free leashes. Meer producten voor de complete verzorgingsroutine van je hond? Bekijk ook onze hoogwaardige shampoos en conditioners voor honden.

 

 

Over onze handsfree hondenriemen

Stap in de wereld van handsfree wandelen met de hond en verwen niet alleen jezelf, maar ook je viervoeter. Of je nu de verstelbare hondenriem om je middel draagt als praktische heupgordel, of juist schuin over je schouder: deze handsfree dog leashes bieden maximaal comfort. Wil je af en toe gewoon wandelen of hardlopen met de riem in je hand, dan kan dat ook.

Nu je uitgebreid gezocht hebt naar de perfecte handsfree dog leash, willen we je graag meer vertellen over de unieke wereld van Frenky Lewis. Onze handsfree en verstelbare hondenriemen zijn niet zomaar accessoires: ze zijn deel van de diepe band tussen jou en je viervoeter.

Bij Frenky Lewis streven we naar de hoogste kwaliteit en innoveren we voortdurend in onze producten. Of je nu kiest voor handsfree gemak van een praktische heupgordel voor je hond, of de veelzijdige verstelbare hondenlijn om je schouder hangt: onze leashes zijn ontworpen met zorg en aandacht voor detail. Handsfree wandelen met de hond biedt niet alleen comfort, maar met onze hondenriemen ga je ook in stijl over straat. Of het nu gaat om ontspannen wandelingen in het park of energieke hardloopsessies: wij hebben de juiste uitrusting om aan jouw behoeften te voldoen.

Bij Frenky Lewis gaat onze toewijding verder dan handsfree leashes. Zo hebben we ook aantrekkelijke andere producten, zoals pouches en hondenparfums. Elk product is doordrenkt met onze liefde voor honden en ons streven naar een hechte connectie tussen mens en dier.

Bedankt dat je deel uitmaakt van de Frenky Lewis gemeenschap, waar stijlvolle en functionele hondenaccessoires samenkomen. Jouw zoektocht naar de perfecte handsfree dog leash is slechts het begin van een unieke band tussen jou en je trouwe metgezel.