Geuren uit de natuur
daar worden honden blij van

Handgemaakt volgens Cold Process methode.

Handgemaakt volgens de Cold Process methode. Hierdoor komt er natuurlijke glycerine vrij. Ontdek onze natuurlijke shampoo bars met zachte geuren uit de natuur. Heerlijk voor jou en vriendelijk voor de neus van je viervoeter. Verrijkt met neemolie en arganolie voor een zachte en gehydrateerde vacht en huid.

onze natuurlijke shampoo bars

fietsen-36

Natuurlijke ingrediënten en verzorgende werking

Onze shampoo bars zijn samengesteld uit de beste ingrediënten. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijk oorsprong.

Deze natuurlijke ingrediënten hebben een antibacteriële, antischimmel en anti parasitaire werking. Daarnaast Hydrateert het de vacht en huid.

Verder vind je in onze producten geen palmolie, parabenen, sulfaten, SLS, SCI SCG, triclosan, ftalaat plastics of alcohol.

Al onze producten worden in sociale werkplaatsen in Nederland geproduceerd en zijn 100% vegan.

Aandacht voor de gezondheid van jouw hond

De gezondheid en het welzijn van jouw hond is onze eerste prioriteit. Daarom hebben we een product ontwikkeld met natuurlijke en heilzame ingrediënten. Zacht voor de huid en vacht van jouw hond. Zonder agressieve chemicaliën die allergische reacties of irritatie veroorzaken.

badkamer 2-1

Geuren die jouw hond herkent uit de natuur

Deze shampoo bar is gemaakt met respect voor hond én natuur. Dat zie en ruik je aan de ingrediënten. De meeste zoete en zure tonen halen we eruit, omdat honden daar niet van houden. Geuren uit de natuur, daar worden honden blij van.

Een fris herfstbos, bloeiende heides en verse grasvelden: we gebruiken alleen zachte tonen die je hond herkent van de wandelingen die jullie samen maken.

ONZE MISSIE

Mens, dier & en onze planeet. Op deze 3 pijlers is ons brand gebouwd. Frenky Lewis steunt Stichting House of Animals en we dragen 10% van onze winst af aan dierenwelzijn. Onze producten worden gemaakt door mensen met een beperking op onze sociale werkplaats. Voor deze mensen is werk hun sociale leven en plezier. Onze verpakking zijn gerecycled en onze shampoo is 100% biologisch afbreekbaar.

_MG_4069

Wel getest op mensen, niet op dieren

Voor cosmetische producten voor huisdieren geldt nauwelijks regelgeving. De verantwoordelijkheid ligt dus bij de producent. En daar wordt helaas misbruik van gemaakt. Onze Shampoo bars zijn samengesteld met veilige en gereguleerde ingrediënten die je ook terugvindt in producten voor mensen. Bij de ontwikkeling hebben we de lat bij de hoogste EU-norm voor cosmetica voor mensen. We stelden ons de vraag:

Zouden we dit product zelf gebruiken? Het antwoord is JA.

Dan is het het ook goed genoeg voor jouw harige vriend.

Met 1 bar bespaar je 3 shampooflessen

Shampooflessen zijn tot 85% gevuld met water. Je koopt dus water wat je ook uit de kraan kunt halen. In onze shampoo bars zitten 100% werkzame ingrediënten. Onze shampoo bar is dus véél effectiever en bovendien duurzamer.